de4kililopers


Info over reis en sponsoractie Paz Holandesa

Beste familie, vrienden, collega’s, klanten,……

Op 22 juli 2008 is het zover, dan vertrekken wij (Frank en Frans) met onze twee zonen (Tim en Jeroen) voor 4 weken naar Tanzania. Naast het bezoeken van de bekende natuurparken, als de Serengeti en de Ngorongoro krater, is het hoofddoel van deze reis: DE BEKLIMMING VAN DE KILIMANJARO. Met 5896 meter de hoogste berg van Afrika. Voor ons een fantastische en deels zeer actieve vakantie in het vooruitzicht. In goed overleg heeft HT Wandelreizen het mogelijk gemaakt deze (familie)reis zo samen te stellen.

Al een jaar of zeven zijn wij, zowel privι als zakelijk sponsor van de Stichting Paz Holandesa, welke een kinderpolikliniek heeft opgericht in Arequipa in het zuiden van Peru. Eind 2008 hoopt deze stichting een nieuw “eigen” kinderziekenhuis in bedrijf te nemen, wat natuurlijk nog de nodige financiλle ondersteuning kan gebruiken, om dit compleet ingericht te krijgen. De stichting kennen wij persoonlijk door Frans haar werk in het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam, omdat zij door mensen vanuit dit ziekenhuis is opgezet. Nog elk jaar gaan er enkele operatieteams vanuit Rotterdam naar Arequipa, ter ondersteuning van de vele activiteiten daar ter plaatse. Zie voor informatie over deze stichting www.pazholandesa.com.

Het leek ons een aardige gedachte, onze inspanning door jullie te laten “belonen”, middels een sponsorbijdrage ten behoeve van Paz Holandesa. De bedoeling is dat jullie een 0,10 euro in kunnen zetten per 100 meter (stijging) die wij naar boven lopen. Met een bonus van 1,00 euro voor het behalen van de top. Dit per persoon. Dus als wij alle vier de top bereiken en jullie zetten 0,10 euro in, dan ben je het maximale bedrag van 20,00 euro kwijt. Want de tocht start op een hoogte van ruim 1.800 meter en gaat dan ruim 4.000 meter omhoog tot de Uhuru Peak op 5.896 meter. Dat is 40 x 0,10 + 1,00 = 5,00 euro x 4 personen = 20,00 euro voor elke ingezette 0,10 euro.
Als je wat zwaarder wil “gokken”, zet je gewoon 1,00 euro in, met als gevolg, dat je dan weleens 200,00 euro kwijt kan zijn, aan het goede doel: Paz Holandesa.

Als aardigheid hebben wij er een kleine prijsvraag aan verbonden: Hoeveel personen van ons vieren halen de top en wie zijn dat? De sluitingsdatum van de prijsvraag is 15 juli.
Onder de goede inzenders verloten we de volgende prijzen:
 • Eιn gouden tientje.
 • Vijf boeken “De denkers van de jungle”, van o.a Willie Smits, die op Kalimantan (het vroegere Borneo) een opvangcentrum voor Orang-Oetans heeft opgericht en ook een geheel nieuw gebied met regenwoud heeft ontwikkeld.


  Dit boek wordt door ons 5x als prijs beschikbaar gesteld.

  Bovendien krijgt iedereen die meedoet aan deze sponsoractie een lederen pincetetui kado (ook handig om een nagelvijl in op te bergen).

  Op onze website www.neuerburg.nl zullen wij verslag doen van onze reis en onze sponsoractie voor Paz Holandesa.
  Tijdens ons verblijf in Tanzania zullen wij proberen jullie op de hoogte te houden via onze weblog: www.de4kililopers.web-log.nl, waarna vanzelfsprekend de mooiste foto’s op www.neuerburg.nl zullen worden geplaatst als we weer thuis zijn.

  Belangrijke informatie:
 • De sponsorbijdrage aan Paz Holandesa zal gebruikt worden voor de aanschaf van speciale kinderbedden. Dit in overleg met de stichting.
 • Het eindbedrag en de verantwoording hierover zullen wij zowel als de stichting (op hun site) bekend maken.
 • Om praktische redenen is het niet anders mogelijk dan, dat jullie sponsorbijdrage wordt gestort op Frank’s privι-rekening bij de Postbank.

  Aanmelden voor deze sponsoractie kan per e-mail (neuerburg@poststempel.nl) of brief (Fam. Neuerburg, Hooidrift 17a, 3023 KG Rotterdam). Neem hiervoor de tekst van het invulformulier (tussen de horizontale strepen hieronder) over in de e-mail of brief, kopiλren kan natuurlijk ook:
  - selecteer de tekst tussen de horizontale lijnen met de muis,
  - druk vervolgens op "Ctrl" + "C",
  - open een "nieuwe e-mail" in uw e-mailprogramma,
  - klik met je muis in het tekstvak en
  - klik vervolgens op "Ctrl" + "V".

  Hebben we jullie ook enthousiast gemaakt, mail dit initiatief door naar familie, vrienden etc.

  We staan te popelen om te vertrekken,
  Met vriendelijke groeten,

  Frank, Frans, Tim en Jeroen  Deelnemer sponsoring Paz Holandesa (fam. Neuerburg Kilimanjaroloop)

  Naam:………………………………………………………….
  Straat: …………………………………………………………
  Postcode: …………………………..
  Woonplaats: ………………………………………………….
  Land: …………………………………..
  e-mailadres: …………………………………………………..
  telefoonnummer: ……………………………………………...
  aantal personen op de top: …………..
  wie halen de top: ……………………………………………………………………………
  sponsorbedrag (per 0,10 euro): …………………….  LET OP:
  Per ingezette 0,10 euro kun je dus 20,00 euro kwijt zijn, als we alle 4 de top bereiken. Zet je bijvoorbeeld 0,40 euro in, dan bedraagt de sponsorbijdrage max. 80,00 euro als we alle 4 de top halen.

  Zo spoedig mogelijk na onze thuiskomst laten wij ieder van jullie weten, welk sponsorbedrag je mag overmaken.
  En natuurlijk maken we dan ook bekend, wie de gelukkige winnaars zijn van onze prijsvraag.


 • terug  de4kililopers